Παπάς: «Έκλαψα ώρες γι' αυτή την απόφαση»

Φανερά στεναχωρημένος και ενοχλημένος μίλησε στον ΣούπερΣπορ, ο  πρώην πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς, με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των φακέλων. Συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Καρμιώτισσας, τονίζει πως έμαθε να δουλεύει σκληρά στη ζωή του και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να συνδέσει το όνομα του με το στοίχημα. Επίσης, αναφέρει ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έκλεισε για το Νίκο Παπά και σύντομα θα επιστρέψει.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπά στον ΣούπερΣπορ:
 
«Έκλαψα ώρες για αυτή την απόφαση. Δυστυχώς με στεναχωρεί αφάνταστα η εμπλοκή της ομάδας μου. Το ανάφερε και χθες ο πρόεδρος. Στον φάκελο με τον Εθνικό δεν φταίει καμιά ομάδα, είπε. Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ζητήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Είναι οριστική η απόφαση μου. Στη ζωή μου έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένας το όνομα του Νίκου του Παπά για το στοίχημα. Αν έχεις ευθιξία και ήθος, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις, είναι να παραιτηθείς. Το σωματείο μας δεν είχε εμπλοκή σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Το ότι το στοίχημα έγινε μέρος της ζωής μας  με προβληματίζει. Έφθασε η στιγμή που είπε, πρέπει να ξεκουραστώ».
 
«Ο χώρος του ποδοσφαίρου έκλεισε για τον Νίκο Παπά και σύντομα θα επιστρέψει. Έφθασε η στιγμή να παραδώσουμε την προεδρία σε κάποια άλλα παιδιά. Σε αυτό τον χώρο έκανα φίλους. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Κέρδισα την εκτίμηση από τους δημοσιογράφους. Δεν θέλω αυτή την εκτίμηση που κέρδισα να εμπλακεί το όνομα μου σε οποιοδήποτε θέμα στοιχήματος. Έμαθα να δουλεύω και για αυτό ο κόσμος με εμπιστεύεται. Θέλω να πως ένα ευχαριστώ στον πρόεδρος της ΑΕΚ, τον κ. Καραπατάκη, που μας πρόσφερε το γήπεδο της ομάδας του για να αγωνιστούμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αγαπήστε το ποδόσφαιρο και δώστε ευκαιρία του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο».
 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας