Γκερέιρο: «Έπαιξα τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και πληρώθηκα τα δύο»

Στην Πολωνία, όπου κι αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη Λέγκια Βαρσοβίας και πήρε το "διαβατήριο" για την εθνική ομάδα της χώρας,  βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο 34χρονος Βραζιλιάνος πρώην μέσος της ΑΕΚ, Ροζέρ Γκερέιρο.

Ο Γκερέιρο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πολωνικά ΜΜΕ ανέτρεξε στην περίοδο που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ένωσης, μια περίοδο που περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα. Όπως υποστήριξε, μετάνιωσε για την επιλογή του καθώς πληρώθηκε μόνο για τα δύο από τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας του με την Ένωση.

"Είχα μια πρόταση 250.000 ευρώ συν τα μπόνους, από την Ελλάδα. Μετά το Euro 2008 άκουσα ότι με ήθελαν οι Παρί Σεν-Ζερμέν, Ντόρτμουντ και  Άγιαξ, αλλά το ενδιαφέρον δεν έγινε ποτέ πρόταση.

Αν ήξερα τι θα γινόταν και τι με περιμένει στην Ελλάδα θα προτιμούσα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Λέγκια. To μετάνιωσα που πήγα στην Αθήνα. Έπαιξα στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια αλλά πληρώθηκα μόνο τα δύο", υποστήριξε ο Ροζέρ Γκερέιρο, ο οποίο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2009 έως το 2013.

Ύστερα έφυγε για να επιστρέψει σε ομάδες της Βραζιλίας χαμηλότερων κατηγοριών ενώ το 2015 βρέθηκε στην Κύπρο, στο βραχύβιο πέρασμά του από τον Άρη Λεμεσού. Στα 34 του έτη είναι ελεύθερος και προς αναζήτηση νέας ομάδας.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς