Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τον καλύτερο και τον χειρότερο προπονητή του

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μετέβη στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει το Ιταλία – Γερμανία, παρότι βρισκόταν εκτός των κλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού της "σκουάντρα ατζούρα", Τζαμπιέρο Βεντούρα.
Εκεί, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport σχετικά με τους προπονητές που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απαντώντας: «Για εμένα, κορυφαίος παραμένει ο Μαντσίνι. Φανταστικός, του χρωστάω τόσα πολλά. Στη δεύτερη θέση βάζω τον Φαβρ και τον Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος είναι ταλαντούχος και έχει κίνητρο. Είναι κρίμα που χώρισαν οι δρόμοι μας».
«Όσον αφορά τον χειρότερο, δεν είναι ο Κλοπ. Δεν είμαι νευριασμένος μαζί του. Αν δημιουργούσε μία συγκεκριμένη κατάσταση στη Λίβερπουλ, ίσως και να έπρεπε να ήταν πιο υπομονετικός μαζί μου. Στην πραγματικότητα, βίωσα τη μεγαλύτερη απογοήτευσή μου με τον Ρότζερς. Χαιρόμουν την προπόνηση μαζί του, αλλά η σχέση μας ήταν μια καταστροφή».
Τέλος, σε ότι αφορά το παρόν, είπε: «Είμαι πιο ήρεμος τώρα. Υπάρχει λιγότερη πίεση (σ.σ. στη Νις). Μερικά αυτόγραφα, τίποτα περισσότερο».
Ο Ιταλός επιθετικός άφησε το «Άνφιλντ» το καλοκαίρι και μετακόμισε στη Γαλλία για χάρη της Νις. Μέχρι στιγμής, έχει δικαιωθεί πλήρως από την επιλογή αυτή, καθώς έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και να σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα.


Πάντως, αξίζει να θυμηθούμε την "τρικυμία" που πέρασε η σχέση του με τον... αγαπημένο του τεχνικό. Πρώτα σε ένα τουρνουά στις ΗΠΑ, όπου ο Ιταλός επιθετικός επέλεξε να κάνει κάτι πραγματικά... σπάνιο, εξοργίζοντας τον Μαντσίνι και έπειτα σε μια προπόνηση που πιάστηκαν στα χέρια, διότι ο τότε επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι εκνευρίστηκε με τις έντονες παρατηρήσεις του προπονητή του.
Πηγή: sport24.gr  

 

Δειτε Επισης

Έριξε βόμβα στο σπίτι της Μπέτις η Μαγιόρκα-Κέρδισε με γκολ στα χασομέρια
Νέες οδηγίες από την UEFA για τις παραβάσεις με το χέρι
Αυτός είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής μπάλας-Η αποκάλυψη της Marca
Πήρε το διπλό με τον μπροστάρη τον Παυλίδη η Μπενφίκα
Χαμός μετά την τεσσάρα του Ερυθρού Αστέρα στην Παρτιζάν-Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς
Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου