Τα έχει κάνει... θάλασσα ο Μοράις

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποχώρησε από την ΑΕΚ στις 18 Οκτωβρίου, αφού ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε τους αγώνες και η δουλειά του στις προπονήσεις δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ένωσης.
 
Στη θέση του ήρθε ο Ζοζέ Μοράις, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την Αντάλιασπορ, αφήνοντας την στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Τουρκία.
 
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ
Σύμφωνα με το Goal News η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί στα Σπάτα, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός πιέζει αρκετά τους ποδοσφαιριστές τους.
 
Το αποτέλεσμα... γνωστό. Δυο θλάσεις (Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι), μία κάκωση (Βάργκας) και ο Μπακασέτας που ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες σοβαρές μουρμούρες εντός της ΑΕΚ.
 
Το θέμα είναι να το καταλάβει και ο ίδιος ο Μοράις προτού η Ένωση ξεμείνει από παίκτες.
 
Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό