Πάμπος: «Δεν μου λέει κάτι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί»

Φαβορί τον ΑΠΟΕΛ, λόγω εμπειρίας και κορμού, έχρισε ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο (19/11).
 
Η αρχική του δήλωση:
«Έχουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς και είναι ντέρμπι. Να δώσουμε το 100% για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι μία έμπειρη ομάδα. Το θεωρώ φαβορί λόγω της εμπειρίας και του κορμού που διαθέτει. Για μένα δεν λέει κάτι αυτό όμως, το ότι είναι φαβορί.
 
Φτιάξαμε μία ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Κανείς δεν έχει πει ότι αυτή η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα, πρώτα εμείς και όσοι αγαπάνε την ΑΕΛ έχουμε πικραθεί με τα δύο τελευταία αποτελέσματα.
 
Δεν λέω ότι χάσαμε βαθμούς γιατί είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Η ΑΕΛ έχασε εκείνο το παιχνίδι, γιατί βρήκαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα που με δύο τελικές προσπάθειες πήρε το παιχνίδι».
 
Τα αγωνιστικά νέα: «Είναι ένα θέμα το οποίο μας προβληματίζει και το παλεύουμε καθημερινά και να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι. Τόσο ο Σιέλης όσο και ο Τζούνιορ έχουν έρθει με τραυματισμούς από την Εθνική, όπως και ο Μπαμπάνκο. Δεν μπορώ να σας απαντήσω, μέρα με τη μέρα βλέπουμε την κατάσταση τους και ελπίζουμε.
 
Για ενίσχυση: «Υπάρχει δυναμική, υπάρχει το υλικό. Δεν αποτελούν κριτήριο τα επόμενα τρία ματς. Θα το δω μαζί με τον πρόεδρο».
 
Για τον Αγκινάλντο: «Ο Αγκινάλντο δεν υπολογίζεται, προπονείται με την δεύτερη ομάδα μετά από απόφαση δική μου. Θα αποφασίσω εγώ πότε θα επιστρέψει».

«Τα πάντα για να κερδίσουμε»
Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πάνελ ήταν ο Μάρκο Σοάρες: «Ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, όπως και τα υπόλοιπα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Η ΑΕΛ μπαίνει στα παιχνίδια με 12 παίκτες, μαζί με τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας