Λήξη συναγερμού για Τζιμπούρ

Λήξη συναγερμού για τον Ράφικ Τζεμπούρ στον Άρη καθώς ο Αλγερινός βρέθηκε την Παρασκευή (18/11) και έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα μαζί με τον Μπουγκέρα ο οποίος για ακόμη μια μέρα ήταν απών.
 
Ο Αλγερινός επιθετικός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και έγινε επανεκτίμηση της κατάστασής του (προέρχεται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού).
 
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Τζεμπούρ θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.
 
Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι πλέον ο Μπουγκέρα δεν υπολογίζεται μειώνει τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου στο κέντρο της άμυνας και ο έμπειρος τεχνικός κάνει δοκιμές καθημερινά στις προπονήσεις τοποθετώντας τον Ρόβα σε αυτή τη θέση ώστε να έχει έναν παίκτη ως μπακ απ των Ραούλ Μπράβο και Χρήστου Ιντζίδη.
 
Ο μέσος του Άρη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτή τη θέση, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ και φέτος σε κάποια από τα φιλικά προετοιμασίας, δοκιμάστηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο ως στόπερ.
 
Τέλος το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη o Ολυμπιακός
Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού
Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι