Κρίστιανσεν: «Αρκετοί παίκτες μας δεν έπαιξαν όπως έπρεπε»

Απογοητευμένος από την πρώτη ήττα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα αλλά και την εμφάνιση που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΛ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος στο καταληκτικό του σχόλιο ανέφερε πως εφτά παίκτες δεν είχαν την απόδοση που θα έπρεπε.
 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις  
«Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Ξέραμε πως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παρουσιαστείς σε ψηλό επίπεδο για να παίρνεις τη νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Ξέραμε πως κάποια λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα και έτσι έγινε.
 
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι σαν μάθημα, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αστάνα. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την παρουσία του και του απολογούμαι που δεν νικήσαμε.
 
Αν ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ: ,Συμφωνώ, ήταν ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδι. Θέλω να επικρίνω την ομάδα μου για την ένταση απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΛ. Πιστεύω στις δυνατότης της ομάδας μου και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι όσο καλοί χρειαζόταν για να κερδίσουμε.
 
Αν είναι τυχαίο πως μετά από διακοπή του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ δεν εμφανίζεται όπως πρέπει: Δεν έχουμε καμία εξήγηση για την προετοιμασία τέτοιων αγώνων, εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα αρκετοί παίχτες δεν παρουσιάστηκαν όπως πρέπει και οι αντίπαλοι χρησιμοποιώντας και το κίνητρο, ότι αγωνίζονται κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έδωσαν το 120% και κέρδισαν».
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα