Φόρτσαρε μετά το χαμένο πέναλτι ο ʼρης (pics+vid)

Την πρώτη του νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα πανηγύρισε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο Άρης επικρατώντας εκτός έδρας της Αναγέννησης με 2-1.
 
Η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τους έξι βαθμούς και απομακρύνθηκε από τη σημερινή του αντίπαλο, Αναγέννηση, που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις ένα βαθμό στην συγκομιδή της.
 
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γκονζάλες και Μάρτινες, και ενώ είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι από τον πρώτο.

 
 
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν κυνηγά δάφνες ποιότητας. Χωρίς πολλές φάσεις, το 0-0 ήταν αναμενόμενο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μεγαλύτερη φάση στο 4' όταν το σουτ του Φουρτάδο βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Άρη.
 
 
Το «ζουμί» του παιχνιδιού ήταν στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Γκονζάλες έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα για την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Μπαρμπούδη. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάστρου, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεσή του.
 
Τέσσερα λεπτά (54’) αργότερα όμως ο Γκονζάλες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης και με ψύχραιμο πλασέ βγήκε νικητής στη μάχη με τον Κύπριο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 για τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, περίπου 1μ., όταν ξεκινούσε την προσπάθειά του.
 
Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης διεύρυνε το υπέρ του προβάδισμα, καθώς στο 56’ ο Μάρτινς με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μάστρου και πέτυχε το 2-0.
 
Η Αναγέννηση έκανε προσπάθεια να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 78’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρίου, ο Γιαννακού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ικάντε στο 88’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
 
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
 78'Γιαννακού / 54’ Γκονζάλες, 56’ Μάρτινς
Κίτρινες: Ράτκοβιτς, Μπαρμπούδης / Γκονζάλες, Μάρτινς, Ράντου
Κόκκινη: Ικάντε (2η κίτρινη)
Συνθέσεις:
Αναγέννηση:
 Μάστρου, Φωτίου, Ντιαλό (82' Ευθυμίου), Γιαννακού, Μπαρμπούδης (64' Σωτηρίου), Βλασόπουλος, Μπριτζίτο, Κάλεζιτς (75' Κολάνης), Γουέσλεμ, Ράτκοβιτς, Φουρτάδο
Άρης: Γκολζ, Παχίπης, Μάρτινς, Μενέντες, Ράντου (89' Ευσταθίου), Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Παναγή (84' Μαρτσάκης), Ικάντε, Γκονζάλες (80' Ονίλο)
Κίτρινες: 
 
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα