«Χάθηκαν 39,5 δις και δεν ασχολούμαστε τόσο, όσο με τους φακέλους»

Δηλώσεις στον «Άστρα» έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, σχετικά με το θέμα των φακέλων.
 
«Πρέπει να ζήσουμε με το στοίχημα γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μια ομάδα από το στοίχημα, εμείς στείλαμε και επιστολή στο Υπουργείο.
 
Είναι κρίμα. Το 80% του Κύπριου πολίτη είναι φίλαθλος, είναι παγκόσμιο φαινόμενο αλλά με όλα αυτά έχουμε κάνει τον κόσμο να χάσει την αξιοπιστία του προς το ποδόσφαιρο.
 
Η Κύπρος έχει πάρει 70 φακέλους τα τελευταία χρόνια και είναι όλες οι ομάδες μέσα, χωρίς εξαίρεση. Έχουμε χάσει την αξιοπιστία και την περηφάνια μας, γίναμε θέμα συζήτησης.
 
Πρέπει να το πολεμήσουμε όλοι μαζί αυτό, με οποιοδήποτε τρόπο. Στην Κύπρο έχουν χαθεί 39,5 δισεκατομμύρια, υποφέρουμε όλοι μας και δεν ασχολούμαστε τόσο, όσο με τους φακέλους.
 
Γιατί είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο, το μόνο που του έμεινε ως όαση είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και πρέπει να το προστατέψουμε με οποιοδήποτε κόστος αν το αγαπούμε πραγματικά». 

Δειτε Επισης

Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή