Πρόκριση στην παράταση η Αναγέννηση

Παιχνίδι με ένα συναρπαστικό φινάλε, πραγματοποιήθηκε στο «Παφιακό», με την Αναγέννηση να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου στην παράταση κόντρα στην Πάφο με 3-2.
 
Με διάθεση μπήκε στον αγώνα η Αναγέννηση Δερύνειας, επιδεικνύοντας εξ αρχής την ανωτερότητα της, καταφέρνοντας ωστόσο να μπει μπροστά στο σκορ στο 75’ με τον Βέσλεμ. Εκεί που φαινόταν πως όλα τελείωσαν με την πάροδο του χρόνου για την ομάδα της Δερύνειας, αφού είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ο Άλβες της Πάφου στο 87’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, οδηγώντας τις δύο ομάδες στην ημίωρη παράταση.
 
Την υπόθεση πρόκρισης για την ομάδα της Αναγέννησης ωστόσο σφράγισε ο Φουρτάδο, που με δύο προσωπικά τέρματα στο 100’ και 107’ της παράτασης, εξασφάλισε τη νίκη πρόκριση για τη Δερύνεια. Η ομάδα της Πάφου, κατάφερε να μειώσει από τα έντεκα βήματα με τον Πατουλέα στο 112’.
 
Πάφος: Κωνσταντίνου, Μακρής, Σωκράτους, Νικολάου, Γεωργίου, Θεοδώρου, Μουτίνιο, Δημοσθένους, Μανού, Εμμάνουελ, Πίτσιλλος
 
Αναγέννηση: Βιέιρα, Ευθυμίου, Γιαννακού, Αναστασίου, Σωτηρίου, Φωτίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Μπριτζίτο, Μοντέϊρο, Ράτκοβιτς
 
Η τελευταία θέση για το Β΄ γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την ΠΑΕΕΚ.  

Ήδη την πρόκριση τους εξασφάλισαν μέσω των αγώνων του πρώτου γύρου η Καρμιώτισσα, ο Άρης, η ΑΕΖ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Δόξα Κατωκοπιάς και η Ανόρθωση. 

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν ο Απόλλωνας και η Ομόνοια (φιναλίστ του τελικού 2016), το ΑΠΟΕΛ (ομάδα fair play) και ο Εθνικός Άσσιας, ο Εθνικός Άχνας, ο Ολυμπιακός και ο ΑΣΙΛ Λύσης μετά από κλήρωση.
 

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών