Ολυμπιακός: Οι αιτίες του ξεσπάσματος Τσόρι!

Τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο φαίνεται να... «καρφώνει» ο Τσόρι Ντομίνγκες με τη χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι η θέση του στην ομάδα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί.
Το γεγονός ότι ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι δυσαρεστημένος από το ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό είναι γνωστό. Χθες όμως με μία αινιγματική ανάρτησή του στο Instagram ο Αργεντινός άσος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μετά την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να τον αφήσει εκτός αποστολής και από το ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.
Ποιον «φωτογράφισε» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με τη χθεσινή του ανάρτηση στα social media; Φυσικά τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα, παρότι ο Τσόρι νιώθει έτοιμος να συνεισφέρει στα παιχνίδια της ομάδας.
Ο Τσόρι είναι εκνευρισμένος με τον Πάουλο Μπέντο γιατί θεωρεί πως αδικείται από τον Πορτογάλο προπονητή. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο Ντομίνγκες ήταν εκείνος που είχε σκοράρει στην ισοφάριση του Ολυμπιακού στο ματς με την Αρούκα, γκολ το οποίο έκρινε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και δεν έβαλε τον Πάουλο Μπέντο σε περιπέτειες που θα θύμιζαν... Βίκτορ Σάντσεθ μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Την ίδια στιγμή ο Τσόρι νιώθει 100% έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας και στη βασική ενδεκάδα. Μπορεί να είναι 35 χρονών, αλλά ξέρει ότι έχει πράγματα να προσφέρει, γι' αυτό και απορεί με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που παίρνει από τον Πάουλο Μπέντο τη φετινή σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τον Μπέντο ο Τσόρι έχει ξεκινήσει στην ενδεκάδα μόλις δύο φορές, με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα και με τον Πλατανιά στο Κύπελλο. Αντίθετα στους ομίλους του Europa League δεν έχει καν λεπτό συμμετοχής, κι ενώ θα μπορούσε να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με την Αστάνα στο Καζακστάν, όπου ο Μπέντο είχε προχωρήσει σε ροτέισον.
Τα σενάρια θέλουν τον Ντομίνγκες να σκέφτεται έντονα την επιστροφή στην πατρίδα του. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή που τον συνδέουν με τη Ρίβερ Πλέιτ. Το καλοκαίρι μάλιστα ο Τσόρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού αρχικά ο Μάρκο Σίλβα είχε εισηγηθεί να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Τελικώς ο Τσόρι παρέμεινε, ανανεώνοντας, αλλά η έλευση ενός ακόμα Πορτογάλου προπονητή μάλλον δεν ήταν καλή γι' αυτόν...
Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι και ενώ ο Μπέντο είχε αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Τσόρι Ντομίνγκες λέγεται ότι βρέθηκε κοντά στην έξοδο, αλλά τελικώς διατηρήθηκε στο ρόστερ, μετά και την καθοριστική του συμβολή στην πρόκριση των ομίλων του Europa League.
Όπως και να έχει μετά και την ανάρτηση του στα social media γίνεται πλέον φανερό ότι ο Τσόρι είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Μία δυσαρέσκεια που βγήκε από μέσα του με προσεκτικό τρόπο, χωρίς δηλαδή να κατονομάζει πρόσωπα, αλλά στέλνοντας ένα «καθαρό» μήνυμα...
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει το ζευγάρι του τελικού στο Europa League
Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη o Ολυμπιακός
Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού
Champions League-Ο τελικός στο «Γουέμπλεϊ» και η ώρα διεξαγωγής
Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε χωρίς τίτλο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια
Ρεάλ Μαδρίτης VS Μπάγερν-Έξαλλος ο Ντε Λιχτ με τη διαιτησία
Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12
Χούμελς: Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί
Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα