ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Το οικονομικό δεν αποτελεί δικαιολογία»

Την ενόχλησή τους για το γεγονός πως τα υπόλοιπα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου αποδυναμώθηκαν εκφράζουν σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.
 
Ανακοίνωση
"Δυστυχώς οι εμφανίσεις των υπόλοιπων τμημάτων του ΑΠΟΕΛ δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε στον βαθμό που θα έπρεπε την ιστορική πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας στην επόμενη φάση του Europa League. 
 
Τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλος αγώνας για την ομαλή λειτουργία και την συμμετοχή σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα τμήματα. Φέτος δυστυχώς βλέπουμε την υποβάθμιση και των τριών τμημάτων μας με αποτελέσματα τις τελευταίες εξευτελιστικές ήττες και απώλειες βαθμών στα πρωταθλήματα. 
 
Δυστυχώς η αποχή μας ήταν αναγκαστική λόγω και τις ταυτοποίησης των αγώνων, μια γραμμή που τηρείται σε όλα τα αθλήματα ανεξάρτητα. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι η συμπλήρωση 90 χρόνων για το ένδοξο σωματείο μας πρέπει να γιορταστεί με τρόπαια και διακρίσεις. 
 
Επίσης δεν θεωρούμε το οικονομικό κομμάτι ως δικαιολογία αφού το ΑΠΟΕΛ είναι ένα τεράστιο σωματείο και το οικονομικό είμαστε σίγουροι μπορεί να ξεπεραστεί με σωστή διαχείριση.
 
Επειδή επίσης δεν είμαστε καθόλου μηδενιστές θα θέλαμε να συγχαρούμε την καλαθοσφαιρική μας ομάδα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του FIBA Europe cup και να ευχηθούμε μια εξίσου καλή πορεία με τίτλους στο τοπικό
πρωτάθλημα.
 
Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ λοιπόν δηλώνουμε έτοιμοι να επέμβουμε δυναμικά και να πάρουμε στους ώμους μας τα τμήματα και να τα οδηγήσουμε εκεί που πρέπει. Η επιστροφή μας στα κλειστά θα είναι δυναμική. Καλούμε τον κόσμο μας λοιπόν να στηρίξει της προσεχείς ενέργειες μας με την παρουσία του.
 
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι"
  
 

Δειτε Επισης

Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία