Πήρε φόρα ο ʼρης! (pics, video)

Ήταν να μη γίνει η αρχή για τον Άρη… Μία εβδομάδα μετά το 2-1 επί της Δερύνειας στο «Τάσος Μάρκου» η ομάδα του Φρέντερικ Βάντερμπιστ θριάμβευσε 4-0 της Δόξας στο «Τσίρειο» κι έφτασε τους 10 βαθμούς προσπερνώντας την ΑΕΖ στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας!
 
Αυτογκόλ
Η «ελαφρά ταξιαρχία» απείλησε πρώτη (5’ Γκονσάλες) και άνοιξε το σκορ στο 17’, όταν ο Νέγκρι απέκρουσε ασταθώς σουτ του Γιούσεφ, ο Γκονσάλες πήρε την επαναφορά, έκανε νέα τελική, η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Σεράν Πόλο και κατέληξε στα δίχτυα!
Ως την ανάπαυλα οι οικοδεσπότες έφτασαν άλλες δύο φορές κοντά σε γκολ, όμως τα τελειώματα των Γιούσεφ (31’) και Γκονσάλες (34’) ήταν άστοχα.
 
Γκολ από τον πάγκο
Το 2-0 εν τέλει ήλθε με το ξεκίνημα της επανάληψης μ’ έναν εξαίρετο συνδυασμό: ο Γκονσάλες σήκωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Γιούσεφ, εκείνος γύρισε με τη μία στον Αντωνίου, ο οποίος με κοντινή προβολή χρίστηκε σκόρερ (47’).
Η Δόξα έδωσε ένα πρώτο σημάδι ζωής με μια κεφαλιά του Περάλτα (52’), στο 67’ ο Νέγκρι απέκρουσε στο δοκάρι το πλασέ του νεοεισελθόντος Μαραγκουδάκη, στο 75’ σουτ του Ρούντι πέρασε λίγο άουτ και στο 85’ ο Άρης έφτασε στο 3-0: ο νεοεισελθών Φράγκος έκλεψε την μπάλα στα πλάγια, έδωσε στον Μαραγκουδάκη, εκείνος πάσαρε στον Αντωνίου, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Φράγκος πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο επίσης νεοεισελθών Ονίλο εκμεταλλεύτηκε τραγικό κοντρόλ του Νέγκρι σε γύρισμα του Δημητρίου, πήρε την μπάλα και σε κενή εστία πέτυχε το 4-0.
ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος - Κυριάκου, Θεοφίλου, Μενέντεθ, Ευσταθίου - Παχίπης, Μάρτινς - Παναγή (58’ Μαραγκουδάκης), Γιούσεφ (78’ Φράγκος), Αντωνίου - Γκονσάλες (88’ Ονίλο).
ΔΟΞΑ (4-4-2): Νέγκρι - Πουτζιουρής, Σεράν Πόλο, Ρεδόνδο, Δημητρίου - Ανινφούλ, Ρούντι - Εντμάρ (56’ Κάστρο), Κότο Πάχες (56’ Μπεμπέτο) - Περάλτα (73’ Λεονάρντο), Φοφανά.



Λούκας Χατζηλούκας (Δόξα): «Ο Άρης ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Δεν ξέρω για την επόμενη μέρα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει κάτι να αλλάξει».

Φρέντερικ Βάντερμπιστ (Άρης): «Ήταν πολύ σημαντικό για μας και ένα μεγάλο βήμα μετά τη νίκη επί της Δερύνειας και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Είμαι εδώ τρεις βδομάδες και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που έδειξαν τακτικά οι παίκτες μου. Εκπλαγήκαμε λίγο με τους δύο επιθετικούς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε περισσότερη πίεση και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε για το παιχνίδι με την Άχνα».


Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης