Λέτσιακς: «Ή εδώ ή στον Πειραιά»

Συγκαταλέγεται στα βασικά στελέχη των Γιανγκ Μπόις με σημαντική συνεισφορά στο επιτυχημένο σερί των τελευταίων εβδομάδων. Ο Γιαν Λέτσιακς μίλησε σε τοπική εφημερίδα της Βέρνης για τα αίτια της ανάκαμψης των «κιτρινόμαυρων», αλλά και το αποψινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Παρά το τρέχον νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων δεν έχουν αλλάξει τόσα πολλά σε σύγκριση με πριν. Εσχάτως καταφέραμε να πετύχουμε πολλά τέρματα, αλλά και πριν το σερί παίζαμε ευπρεπώς αρκετά συχνά. Η επιστροφή του Γκιγιόμ Οαρό ασφαλώς επηρέασε, όμως ο Γκι μόνος του δεν μπορεί να πετύχει γκολ. Χρειάζεται τη δουλειά όλης της ομάδας. Και εσχάτως σκόραραν και οι άλλοι επιθετικοί μας», δήλωσε ο Τσέχος αριστερός μπακ.

Ερωτηθείς για την προσαρμογή από το πλαστικό γρασίδι της Βέρνης στο φυσικό του ΓΣΠ ο 26χρονος άσος αποκρίθηκε: «Φυσικά δεν είναι το ίδιο να παίζεις σε πλαστικό και σε φυσικό χλοοτάπητα. Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι προ πάντων ένα εγκεφαλικό ζήτημα. Μολονότι κατά κανόνα προπονούμαστε σε τεχνητό γρασίδι, όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση του φυσικού. Σε πολλούς από μας μάλιστα αρέσει να παίζουμε σε φυσικό χλοοτάπητα».

Για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ ο Λέτσιακς τόνισε: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καταπληκτική, ο αντίπαλος θα έχει υψηλότατο κίνητρο. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Πρέπει να βάλουμε αντίσταση, να παίξουμε επιθετικά και προ πάντων να αποκομίσουμε βαθμολογικό όφελος».

Στο ερώτημα αν θα ήταν ευχαριστημένος και με ισοπαλία στο ΓΣΠ ο άσος των Γιανγκ Μπόις σχολίασε: «Έχουμε ακόμη δύο εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα στη Λευκωσία και μετά στον Πειραιά. Τουλάχιστον ένα από τα δύο πρέπει να το κερδίσουμε»

Δειτε Επισης

Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»