Πάρταρε μέχρι το πρωί ο Ομπαμεγιάνγκ!

Ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί ήταν, όπως όλα δείχνουν, ο λόγος για τον οποίο ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Άπαντες είδαν το βράδυ της Τετάρτης τον Γκαμπονέζο επιθετικό να παρακολουθεί το παιχνίδι των Βεστφαλών από τις εξέδρες. Τα σενάρια φούντωσαν για τον λόγο για τον οποίο ο προπονητής του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και φαίνεται τελικά πως είχε λόγο σοβαρό, καθώς ο παίκτης του επέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Ο προπονητής της Ντόρτμουντ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα και περιορίστηκε να απαντήσει ότι ο αποκλεισμός του Ομπαμεγιάνγκ έγινε για εσωτερικούς λόγους. «Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ. Δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά. Στο επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψει» είπε ο Γερμανός τεχνικός.
Το σενάριο που κυριάρχησε τις προηγούμενες ώρες ήταν ότι ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής επειδή χαζολογούσε στο τηλέφωνο την ώρα της ομιλίας του Τούχελ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι σε ένα πάρτι...
Ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε στο Βαρέζε και διασκέδασε μέχρι το πρωί με αποτέλεσμα να φτάσει με καθυστέρηση στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης. Οι εικόνες από το πάρτι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ο Τούχελ δεν είχε άλλη επιλογή από τον «κόψει». Του ανακοίνωσε, αμέσως, ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Σπόρτινγκ, ο Ομπαμεγιάνγκ τρελάθηκε και καθυστέρησε και στην προπόνηση της επόμενης ημέρας...
Δείτε εικόνες από το πάρτι που «έκαψε» τον Ομπαμεγιάνγκ:

Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ
Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι