Να «αγκαλιάσει» την πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ απόψε (3/11, 20:00) φοράει το Ευρωπαϊκό του «κοστούμι», φιλοξενώντας τη Γιανγκ Μπόις στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο το τρίποντο έτσι ώστε να διατηρήσει την πρωτιά στον όμιλο αλλά και να αυξήσει τη διαφορά από τους Ελβετούς με τον «αέρα» των πέντε βαθμών.
 
Όπως τόνισε και ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», Τόμας Κρίστιανσεν, ο αγώνας κόντρα στη Γιανγκ Μπόις είναι ένας τελικός για την ομάδα του. Ο Δανός προπονητής υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο στην Ελβετία, θεωρώντας ως πλεονέκτημα τον κόσμο της ομάδας αλλά και το φυσικό γρασίδι (σ.σ. το γήπεδο της Γιανγκ Μπόις είναι πλαστικός χλοοτάπητας).
 
Με την ολοκλήρωση και της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Μερκή που αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή είχε τραυματιστεί στο γόνατο.
 
Καταλητικό ρόλο αλλά και τον 12ο παίκτη στον αγώνα με τους Ελβετούς, θα έχει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, με την προσέλευση να αναμένεται να φθάσει γύρω στους 15.000.

Δειτε Επισης

H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών
Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου