Κουράγιο Πόλυ (συλλυπητήρια ομάδων)

Δύσκολες ώρες για τον συνάδελφο αθλητικογράφο Πόλυ Χαραλάμπους που θρηνεί το θάνατο της συζύγου του, Ζωής Κούντουρου, η οποία έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.
 
Το προσωπικό του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο και την οικογένεια του.
 
Κουράγιο φίλε Πόλυ, κράτα γερά…
 
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων  
Απόλλωνας
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητικού συντάκτη Πόλυ Χαραλάμπους για το θάνατο της συζύγου του, η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/11)  νικημένη από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 47 ετών.
 
ΑΕΛ
Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Γραφείο Τύπου της ομάδας, το Δ.Σ. του Σωματείου, το προσωπικό και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον φίλτατο αθλητικό συντάκτη Πόλυ Χαραλάμπους για τον άδικο χαμό της συζύγου του Ζωής Κούντουρου Χαραλάμπους, η οποία έδωσε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Στο καλό Ζωή. Καλό παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.
 
Άρης
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουν τα εγκάρδια και βαθιά συλλυπητήρια τους στο Δημοσιογράφο και φίλο Πόλυ Χαραλάμπους για την απώλεια της συζύγου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
 
Oμόνοια
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στον δημοσιογράφο, Πόλυ Χαραλάμπους, για την απώλεια της συζύγου του.
 
Καρμιώτισσα
Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του αγαπητού Φίλου δημοσιογράφου Πόλυ Χαραλάμπους,  Ζωής, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Προπονητές και οι Ποδοσφαιριστές του Σωματείου μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον ίδιο προσωπικά καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.
 
AEK
Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Πόλυ Χαραλάμπους για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Ζωής.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
 
ΑΠΟΕΛ
«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον δημοσιογράφο Πόλυ Χαραλάμπους για τον άδικο χαμό της συζύγου του. Αιωνία της, η μνήμη».
 
Ανόρθωση
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον αθλητικό συντάκτη Πόλυ Χαραλάμπους και τους οικείους του για τον άδικο θάνατο της συζύγου του, Ζωής, η οποία έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Δειτε Επισης

Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς