Τα 500 γκολ του Μέσι, το μαγικό σόλο και ο... καβγάς για το παπούτσι

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε -έστω και δύσκολα- με 2-1 της Σεβίλλης για την 11η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε στο -2 απ' την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που νίκησε εντός έδρας τη Λεγκανές.

Η αναμέτρηση είχε ξεχωριστή σημασία για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς έφτασε τα 500 γκολ με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" σ' όλες τις διοργανώσεις. Ο "Λίο" έχει σημειώσει 469 σε επίσημα παιχνίδια, ενώ άλλα 31 έχει πετύχει σε φιλικές αναμετρήσεις.  

 

Πέρα απ' το γκολ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ χάρισε υπέροχες στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς, με αποκορύφωμα το μαγικό σόλο λίγο πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών, κι ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 1-1. Ο 29χρονος άσος απέφυγε με τρομερό τρόπο τρεις αντιπάλους του, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω απ' την εστία του Σέρχιο Ρίκο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα... νεύρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού ύστερα από μία προσωπική μονομαχία με τον Στιβέν Ενζονζί, ο Γάλλος του πάτησε το πόδι, με αποτέλεσμα να του βγει το παπούτσι.

Ο Αργεντινός το εκμεταλλεύτηκε κι έκανε καθυστερήσεις προκειμένου να "ροκανίσει" τον χρόνο. Ο διαιτητής το αντιλήφθηκε, του έδειξε την κίτρινη κάρτα και του ζήτησε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να ξαναβάλει το παπούτσι με την ησυχία του. Η απόφαση του διαιτητή εκνεύρισε τον Μέσι, ο οποίος πέταξε το παπούτσι και στη συνέχεια το κλώτσησε μέχρι την πλάγια γραμμή.

Δειτε Επισης

Οι Πορτογάλοι υποκλίνονται στον Παυλίδη μετά την ασίστ της χρονιάς-«Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
BINTEO: Κάηκε το Volksparkstadion για την άνοδο του Αμβούργου στην Bundesliga μετά από έπτά χρόνια
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο τίτλος περνάει από το clasico!
Ραφίνια: Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Φλικ, άλλαξε την καριέρα μου
BINTEO: Σκόραρε μετά από δυο μήνες και απολογήθηκε για το πειθαρχικό του παράπτωμα ο Αραούχο
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Kέρδισε τη Χάβρη και κλείδωσε το Champions League η Μαρσέιγ
Η Λεβερκούζεν εξετάζει Τεν Χαγκ και Φάμπρεγκας ως αντικαταστάτες του Αλόνσο
Ξεκάθαρος για τον Mπρούνο Φερνάντες ο Αμορίμ