Η βρισιά του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον Λέτο

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού σχεδόν σε κάθε απόφαση του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, στο 1ο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 
Ακόμα και μετά από την επίτευξη του τρίτου τέρματος των "ερυθρολεύκων" από τον Μπράουν Ιντέγε στο 44ο λεπτό, ο Σεμπαστιάν Λέτο έσπευσε να εκφράσει τα παράπονά του στον διαιτητή του ντέρμπι κι ενώ το 1ο μέρος ήθελε ακόμα λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, ο επιθετικός των "πρασίνων" είπε στον Σιδηρόπουλο την πιο γνωστή βρισιά στα ισπανικά, το περίφημο "puta madre".
 
Ο 37χρονος διαιτητής, στην προσπάθειά του να μην καθυστερήσει η ροή του αγώνα και να αποτρέψει τον Αργεντινό από τα χειρότερα, αλλά χωρίς διάθεση να τον προσβάλει, του είπε το εξής (όπως φάνηκε και από τους τηλεοπτικούς δέκτες): "Άντε σταμάτα, βλάκα".
 
Ο Λέτο όντως απομακρύνθηκε χωρίς να πει άλλη κουβέντα και το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε κανονικά.
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό