Σάμπουριτς: «Για ορισμένους παίκτες υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες

Συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του παραχώρησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς. Χαρακτήρισε υπερπολύτιμα τα έσοδα που θα έρθουν από το Γιουρόπα Λιγκ για μια ομάδα με προϋπολογισμό 10 εκ. ευρώ, ενώ αποκάλυψε ότι παίκτες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται υπό παρακολούθηση από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. 
 
Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Europa League: 
"Η νίκη επί του Ολυμπιακού στην έδρα του προκάλεσε απερίγραπτους πανηγυρισμούς για μέρες και έπειτα το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να είναι καλύτερο και από την Young Boys. Κάναμε ένα νέο βήμα μπροστά και ταυτόχρονα δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ώστε με το τέλος της Ευρωπαϊκής μας παρουσίας, να υπάρξουν σημαντικά κέρδη από την UEFA. Για έναν σύλλογο με ετήσιο προϋπολογισμό δέκα εκατομμυρίων ευρώ, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί επιτρέπει την ομαλή λειτουργία και τον ήρεμο προγραμματισμό για το μέλλον".
 
Για το πρωτάθλημα:
"Μετά από δέκα αγωνιστικές μπροστά μας είναι μόνο η ΑΕΚ με την οποία ήρθαμε ισόπαλοι εκτός έδρας στο πρόσφατο ντέρμπι. Μέχρι το τέλος της σεζόν που πέρα από την κανονική διάρκεια έχει και τα playoffs, υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις έτσι η πραγματική μάχη για τον τίτλο ακόμα να αρχίσει. Θέλουμε να πετύχουμε στην Ευρώπη για να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλή αγωνιστική ένταση αλλά και με αυτοπεποίθηση".
 
Για το ενδιαφέρον που προσελκύουν οι παίκτες της ομάδας:
 «Ο ΑΠΟΕΛ, στη φετινή σεζόν, κέντρισε το ενδιαφέρον, πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Οι Κύπριοι παίχτες, 11 από αυτούς, βρίσκονται χαμηλά σε εκτίμηση, όμως οι νίκες στους ομίλους του Europa League έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Οι Ευρωπαϊκές νίκες έχουν επιβεβαιώσει την ικανότητα της ομάδας μας στην οποία υπάρχουν 15 ξένοι. Για ορισμένους παίκτες υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες και κάποιες μεταγραφές μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη στον σύλλογο".

Δειτε Επισης

Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Έριξε βόμβα στο σπίτι της Μπέτις η Μαγιόρκα-Κέρδισε με γκολ στα χασομέρια
Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις Αρχές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Νέες οδηγίες από την UEFA για τις παραβάσεις με το χέρι
Αυτός είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής μπάλας-Η αποκάλυψη της Marca
Τα δεδομένα για τους εξτρέμ κόντρα στη Λιόν-Aυτές είναι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ