Συγχαρητήρια! Οι 11 ανακοινώσεις με κ@βλι@ και καρδούλες αποτελούν παγκύπριο ρεκόρ

Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία και να διαμαρτύρεται για αντιαθλητικές συμπεριφορές παικτών αντίπαλης ομάδας.
 
Είναι επίσης υποχρέωση των αρμοδίων να ενεργούν ισότιμα και αυτεπάγγελτα (τους δίνεται το δικαίωμα) στην επιβολή ποινών σε όσους με τις συμπεριφορές ή τα λεγόμενα τους δυσφημούν τα άθλημα.
 
Ο «χαρτοπόλεμος» που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Δευτέρας (28/11) μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα δεν έχει προηγούμενο. Δυο ιστορικές ομάδες επιδίδονται σε αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν στην ιστορία τους.
 
Με εικονίδια κ@βλιών και καρδούλες είναι για να διερωτάται κανείς αν όντως οι τοποθετήσεις που έγιναν εκφράζουν τις δύο ομάδες ή αποτελούν τρολαρίσματα των οπαδών της μίας ομάδας έναντι της άλλης.
 
Την ώρα που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί το ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ομάδας και λίγες ώρες μετά τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εξέδωσαν για το θάνατο της συζύγου του συνάδελφου αθλητικογράφου, Πόλυ Χαραλάμπους, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας επιδίδονταν σ’ έναν άνευ προηγουμένου χαρτοπόλεμο.
 
Το κοντέρ σταμάτησε στις 11 ανακοινώσεις, αριθμός που αποτελεί παγκύπρια επίδοση. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε… πανηγυρικά αφού η προηγούμενη φορά που ξέσπασε «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 2014/15 μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας όταν το κοντέρ σταμάτησε στις έξι!
 
Με τα στημένα παιχνίδια να ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, τη δυσπιστία για τα διαιτητικά λάθη στα ύψη και τις «κοκορομαχίες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι να απορεί κανείς γιατί διερωτόμαστε για την απομάκρυνση των αγνών φιλάθλων από τα γήπεδα και την έξαρση της βίας.
 
Υ.Γ. Κρατήστε και λίγο… μελάνι για να εκδώσετε ανακοίνωση στα επεισόδια που θα κάνουν οι κατά τ’ άλλα ανεγκέφαλοι χούλιγκαν που δρουν, όπως συχνά λέτε, χωρίς λογική και ερεθίσματα. 
 
 

Δειτε Επισης

Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα