Κατά των αλλαγών της FIFA o Γκουαρντιόλα

Την ώρα που η FIFA και ο πρόεδρος της Τζάνι Ινφαντίνο... μαγειρεύουν αλλαγές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεκάθαρα άλλη άποψη και την εξέφρασε δημόσια. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ, αλλά και να καταργήσει τις ισοπαλίες.
Όλα αυτά όπως είναι φυσιολογικό θα φέρουν στα πρόθυρα της κατάρρευσης τους ποδοσφαιριστές αφού πολλοί από αυτούς θα καλούνται να δώσουν έναν υπέρογκο αριθμό αγώνων μέσα σε μία σεζόν.
Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε αρχικά: «Αυτά τα πράγματα είναι αδύνατο να συμβούν. Θα τελειώνει η σεζόν και μετά από μία εβδομάδα θα ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά από τρεις εβδομάδες θα πρέπει να ξεκινήσουμε προετοιμασία πηγαίνοντας στην Κίνα, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Παίζεις κόντρα στη Μίλαν, τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να νικήσεις. Ο κόσμος απαιτεί να παίξεις καλά χωρίς προετοιμασία. Μετά επιστρέφεις και έχεις έντεκα μήνες μπροστά σου με ευρωπαϊκά Κύπελλα».
Στη συνέχεια παίρνοντας το μέρος των παικτών έριξε μία ιδέα στο τραπέζι: «Σκέφτομαι τους παίκτες. Χρειάζονται μία ανάσα, να κάνουν ένα διάλειμμα. Να χαλαρώσουν. Έχουμε τρεις αλλαγές τώρα. Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε τέσσερις, πέντε ή έξι; Όλοι οι παίκτες θα συμμετέχουν περισσότερο και οι προπονητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές τακτικές. Όλα θα γίνουν καλύτερα με αυτόν τον τρόπο».
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν