Ρονάλντο: Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κορυφαίος παίκτης της χρονιάς, μίλησε στο περιοδικό «France Football», και για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται.
 
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που πρόσφατα, έδωσε στη δημοσιότητα την φορολογική δήλωσή του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι να κρύψει και πως δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι όσων θέλουν να τον εμπλέξουν σε οικονομικό σκάνδαλο.
 
«Σίγουρα είναι μια δύσκολη διαδικασία στην οποία υποβάλλομαι όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, ο γιος μου, οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων επισκίασε, κατά κάποιο τρόπο, την χαρά μου για τη «χρυσή μπάλα». Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει» δήλωσε σχετικά ο Ρονάλντο και συμπλήρωσε:
 
«Με πονά, επίσης, διότι γνωρίζω ότι δεν έχουμε κάτι κάτι κακό. Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι και έτσι αισθάνομαι εγώ. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Μπορώ να καταλάβω όταν οι άλλοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου, με τους φίλους μου, με τις διακοπές μου, με τη σύντροφό μου. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα θέμα τόσο σοβαρό, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι μου έχουν αναλάβει την υπόθεση».
 
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός κατηγορείται για μεταφορά στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ένα φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, εισοδήματος 150 εκ. ευρώ από τα δικαιώματα της εικόνας του, θέμα το οποίο ερευνάται για την περίοδο 2011-13. Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του ο Ρονάλντο έδωσε χθες στη δημοσιότητα τη φορολογική δήλωσή του.
 
Συγκεκριμένα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί παρουσίασε στοιχεία, τα οποία αναφέρουν ότι το 2015 δήλωσε εισόδημα 227.3 εκατ. ευρώ (!), ενώ η συγκεκριμένη φορολογική δήλωση έχει κατατεθεί και στις ισπανικές αρχές. Το έγγραφο αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δήλωσε εισοδήματα 23.5 εκατ. ευρω εντός Ισπανίας και άλλα 203.7 εκατ. ευρώ, που τα κέρδισε από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του.
 
ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν