«Ο Απόλλων φλερτάρει έντονα με τον Παπαδόπουλο»

Στη λίστα του Απόλλωνα φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Παπαδόπουλος σύμφωνα με ελληνική ιστοσελίδα (metrosports.gr) για την αντικατάσταση του Πέδρο Εμάνουελ.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Δεν φαίνεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη άνεργος ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, «ζυγίζει» αρκετά την επόμενη επιλογή του, όμως είναι πολύ πιθανό να πάει και πάλι στην Κύπρο, όπου έχει δουλέψει και παλαιότερα. Τη φορά αυτή όμως σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς φλερτάρει έντονα με τον «Παπ» ο Απόλλων Λεμεσού που αναζητά προπονητή».
 
Ο Νίκος Παπαδόπουλος εργάστηκε στο παρελθόν στην Κύπρο, καθώς κοούτσαρε τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12, ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο του Εθνικού.
 
Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι στο αυριανό (16/12) παιχνίδι, με τον Άρη, την ευθύνη του στησίματος και καθοδήγησης θα έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Δειτε Επισης

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν pasillo στην πρωταθλήτρια Πάφο
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Toν αντικαταστάτη του Σπιλέφσκι αποκάλυψαν οι Λευκορώσοι
Τέλος ένδεκα ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια 29ης
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ
Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»