Ο καλύτερος του πλανήτη είναι ο Μέσι, όχι ο Ρονάλντο

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να κατέκτησε την τέταρτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του και να χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, αλλά ο Ραφίνια έχει διαφορετική άποψη.
 
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στη MARCA, λέγοντας ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ακόμα, αναφέρθηκε στη νέα τεχνολογία που μπαίνει στο ποδόσφαιρο, το μέλλον του Νεϊμάρ, αλλά και την κλήρωση για τους "16" του Champions League.
 
Σχετικά με τη Χρυσή Μπάλα σημείωσε: " Για μένα ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο κορυφαίος είναι ο Μέσι".
 
Μάλιστα, ερωτήθηκε για το αν μπορεί ο Νεϊμάρ να γίνει ο διάδοχος του Μέσι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: "Ναι, ο Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ο διάδοχος του Μέσι. Είναι δύσκολο να είσαι ο συνεχιστής του καλύτερου παίκτη, αλλά αν μπορεί να τον διαδεχθεί κάποιος αυτός είναι ο Νεϊμάρ".
 
Για την κλήρωση των "μπλαουγκράνα" στους "16" του Champions League: "Η τύχη είναι τύχη. Αν θέλεις να κατακτήσεις το Champions League πρέπει να νικάς τον οποιονδήποτε. Πάντα παίζουμε για το καλύτερο και πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση".
 
Τέλος, αναφέρθηκε στην τεχνολογία του βίντεο που μπαίνει στο άθλημα: " Το ποδόσφαιρο δεν είναι τεχνολογία. Προφανώς και είναι βοήθεια για τον διαιτητή. Είναι δίκαιο, αλλά να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να μην διακόπτεται το παιχνίδι. Νομίζω ότι έτσι το ποδόσφαιρο θα γίνει σαν το American football".
 
ΠΗΓΗ: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Το μεταφυσικό θαύμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ήδη στα βιβλία της ιστορίας
Eισιτήρια του τελικού του Conference League πωλούνται online σε 20πλασια τιμή
Αινιγματικός ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Τσέλσι
Ρεκόρ... Αφρικής ο Ελ Κααμπί-Ξεπέρασε Ντρογκμπά, Ετό και Σαλάχ
Έτοιμη να κάνει πρόταση η Νάπολι για να δέσει τον Κβαρατσκέλια
Πόσα χρήματα εξοικονομεί η Παρί από την αποχώρηση του Εμπαπέ
Εκπλήξεις στην αποστολή της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα
Στη Serie A μετά από 21 χρόνια η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου
Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League
Έχασε την ευκαιρία η Μπρεστ, κοντά στην Ευρώπη η Νις