AEK: Έτοιμη χωρίς τρεις

Ολοκλήρωσε με προπόνηση την προετοιμασία της η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας με τρεις σημαντικές απουσίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Λαρνακείς, εκτός αποστολής παρέμειναν οι Τόμας, Μουρίγιο και Γαρίδο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
 
Με πρωινή προπόνηση στο AEK ARENA ολοκληρώθηκε σήμερα (16/12) η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο AEK ARENA (Σάββατο 17/12, 16:00).
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι Tomas, Murillo και Garrido.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:13:00, 14:30-18:00) και το Σάββατο (09:00-13:00) και ακόλουθως οι εισόδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (14:30) πριν την έναρξη του αγώνα.
 
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 5 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια