Βίντεο: Το μαγικό κοντρόλ του Ινιέστα και ο "χορός" του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Αντρές Ινιέστα έδωσαν μία ασύλληπτη ποδοσφαιρική παράσταση και χόρτασαν και το πιο απαιτητικό μάτι στην εύκολη επικράτηση της Μπαρτσελόνα στο καταλανικό ντέρμπι με 4-1.

Σε κάτι τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Χρειάζονται μόνο εικόνες. Βίντεο. Ζωντανή κίνηση. Όσο καλά κι αν το περιγράψεις, δεν μπορείς να αποδώσεις με λόγια αυτά που έκαναν στο χορτάρι του «Καμπ Νόου» ο Αντρές Ινιέστα και ο (όχι πια ξανθός) Λιονέλ Μέσι. 

Τι να πεις; Ότι… χόρευαν; Ότι… κεντούσαν; Ότι έβγαζαν λαγούς από το καπέλο; Ότι κι αν πει κάποιος είναι λίγο. Απλώς απολαύστε τα βίντεο, είναι προτιμότερο από κάθε τι άλλο.

 

Για την ιστορία, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι με σκόρερ τους Λουίς Σουάρες (18’, 67’) και Τζόρντι Άλμπα (68’),  Μέσι (89') ενώ ο Νταβίδ Λόπεθ μείωσε στο 79ο λεπτό, με τον Ρομπέρτο να είναι ο άτυχος της υπόθεσης, αφού μπήκε στο ημίωρο ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του Ντιέγκο Λόπεθ και δέχθηκε τρία μαγικά γκολ. 

Εσείς εστιάστε στο αδιανόητα μαγικό κοντρόλ του Ινιέστα στο πρώτο μέρος, στην εκπληκτική του ασίστ στο πρώτο γκολ, αλλά και στα θεϊκά σλάλομ του Λιονέλ Μέσι τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο γκολ, όπου μοίρασε σακούλες σε όλη την άμυνα της Εσπανιόλ.

 

Δειτε Επισης

Η Τράμπζονσπορ επιστρέφει στην Άρσεναλ τον Πεπέ
Λουίς Ενρίκε: Ήταν χαρά μου που προπόνησα τον Μπαπέ, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό
Χάβερτς: Θα είμαι ο πιο φανατικός οπαδός της Τότεναμ την Τετάρτη
Η Άρσεναλ έχει φέτος περισσότερες νίκες από ό,τι στο αήττητο πρωτάθλημα του 2004
Πέρεθ: Η Ρεάλ τα κατάφερε κόντρα σε όλα
Μαρτίνες-«Είμαι πληγωμένος, θα ήταν όνειρο να σηκώσω το Conference League»
BINTEO: O Αντσελότι κάπνισε πούρο στην παρέλαση της Ρεάλ για την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga
Ελπίδες στον Ολυμπιακό για νέα παρτίδα εισιτηρίων στον τελικό του Conference League
Ποστέκογλου: Μεγάλο παιχνίδι για την Τότεναμ αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Νίκη με φοβερή ανατροπή για Ίντερ Μαϊάμι-Η γκρίνια του Μέσι on camera