Στην Μπιλμπάο μέχρι το 2018 ο «γερόλυκος» Αντούριθ

Παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Άριτς Αντούριθ. Ο Ισπανός στράικερ ήρθε σε συμφωνία με τους Βάσκους για επέκταση της συνεργασίας τους γι' ακόμα ένα χρόνο, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2017.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον 35χρονο επιθετικό να κλείνει εξαετία στο Μπιλμπάο σε περίπτωση που ολοκληρώσει το συμβόλαιό του.

Ο Αντούριθ περνάει μία δεύτερη... νιότη, καθώς τη φετινή σεζόν μετράει 12 γκολ και 2 ασίστ σε 20 συμμετοχές, ενώ παράλληλα αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Ισπανίας, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Συνολικά, με τη φανέλα της Αθλέτικ έχει πετύχει 133 γκολ και έχει μοιράσει 41 ασίστ σε 295 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

 

Δειτε Επισης

Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία