Δέκα εκατομμύρια ευρώ ζητεί εταιρία από την ΕΠΟ!

Οι αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΠΟ εξακολουθούν να εμφανίζονται ως εμπόδια στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή που διόρισε η FIFA στην ομοσπονδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η εταιρεία με την οποία είχαν συμβληθεί οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ για την αγορά μηχανημάτων προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή η περίφημη «κάρτα υγείας», ζητεί δέκα εκατομμύρια ευρώ από την ΕΠΟ, βάσει των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί.
Η ΠΔΕ δεν φέρεται διατεθειμένη να ενδώσει στις πιέσεις της εταιρείας και επικαλείται τη μη εκτέλεση του έργου.
Οι δύο πλευρές είχαν πάει και παλιότερα στα δικαστήρια με την εταιρεία να κερδίζει αποφάσεις για δέσμευση των λογαριασμών της ΕΠΟ.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» έχουν παραπεμφθεί σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος 23 μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ από το 2005  έως το 2013 επειδή ζημίωσαν την περιουσία της ομοσπονδίας, ενώ η παραπομπή τους σε δίκη, η διαπιστωτική πράξη που θα έκανε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού και η στάση της FIFA οδήγησαν σε παραίτηση τον Γκιρτζίκη και άλλα πέντε μέλη του προηγούμενου ΔΣ της ΕΠΟ, τα οποία κατηγορούνται.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος