Έκλεισε στη Λεγκανές ο Σιόβας

Τέλος ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό. Ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μετράει... ώρες πλέον από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές. Όπως αναμενόταν δηλαδή, ο υψηλόσωμος στόπερ θα αποτελέσει -έστω και προσωρινά- παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας.
Τελικά δεν είναι ούτε η Μπέτις, ούτε η Γρανάδα, ούτε η Λα Κορούνια. Είναι όμως ομάδα από την Primera Division ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ποια είναι αυτή; Η Λεγκανές ήταν το κλαμπ που εξ αρχής είχε "ενοχλήσει" τον Σιόβα. Κατά συνέπεια, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ίλια Ίβιτς είχε την Πέμπτη (21/12) συνάντηση με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και παρουσίασε την προσφορά της Λεγκανές. Μία προσφορά που ικανοποίησε όλες τις πλευρές.
Με εξάμηνο δανεισμό θα παραχωρηθεί στους νεοφώτιστους της Primera Division και μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες αν έχει μπει και οψιόν αγοράς (σ.σ. πιθανότατα θα μπει).
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι στη Λεγκανές θα συναντήσει άλλον έναν πρώην «ερυθρόλευκο», τον Καρλ Μεντζανί! H νέα του ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, 4 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό