«Ευχαριστώ όλους! Θα γυρίσω πιο δυνατός!»

Στα 21 του ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της ζωής του -απέναντι στον πιο ύπουλο αντίπαλο. Ο Γεράι Άλβαρεθ της Μπιλμπάο, προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ, στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ διαγνώστηκε με καρκίνο στα γεννητικά όργανα και την ερχόμενη Τρίτη (27/12) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Αθλέτικ δήλωσε «συγκρατημένα αισιόδοξος» για την έκβαση αυτής της μάχης, ενώ ο σύλλογος, η πόλη, αλλά και πλήθος ανθρώπων στέκονται στο πλευρό του νεαρού άσου αποστέλλοντας μηνύματα εμψύχωσης και συμπαράστασης.
Ο ίδιος είναι οπλισμένος με θάρρος και αισιοδοξία εν όψει της πρόκλησης. Σε ανάρτησή του στο instagram αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και για όλη την υποστήριξη σας ευχαριστώ θερμά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Gracias a todos por los mensajes y por todo el apoyo os lo agradezco mucho. Estoy seguro de que todo va a salir bien y volvere mas fuerte 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yeray (@yerayalvarez) στις


  

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός