Η Γιουβέντους πήρε τον αρχηγό της εθνικής Βενεζουέλας

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομάς Ρινκόν, αφού οι πρωταθλητές Ιταλίας ήρθαν σε συμφωνία με την Τζένοα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.
Ο 28χρονος μέσος αποτελούσε διακαή επιθυμία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη μεσαία γραμμή, ειδικά μετά από την απώλεια του Μαριό Λεμινά και του Κουάντουο Ασαμόα λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και την πιθανή μετακίνηση του Ερνάνες στην ομάδα της Γένοβας.
 
Μετά από 2,5 γεμάτες χρονιές στο "Μαράσι", ο αρχηγός της εθνικής Βενεζουέλας κρίνεται επαρκής να ανέβει "σκαλοπάτι" στην καριέρα του, η οποία άρχισε το 2007 στη Σαμόρα με πρωτάθλημα και ακολούθησε μία σεζόν στην Ντεπορτίβο Τάτσιρα, προτού πάρει μεταγραφή στο Αμβούργο και καθίσει στη Γερμανία από το 2009 μέχρι το 2014.
Ο Ρινκόν θα μεταβεί στο Τορίνο για ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται δανεικός έναντι 2.000.000 ευρώ. Το καλοκαίρι, οι "μπιανκονέρι" θα έχουν την υποχρέωση να τον αγοράσουν έναντι 7.000.000 ευρώ.
 
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΤΣΕΛ
 
Η δεύτερη επιλογή του Αλέγκρι για τη μεσαία γραμμή ήταν ένας παίκτης που έφτασε μία "ανάσα" από την υπογραφή το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο σύλλογός του "χάλασε" τη μετακίνηση την κυριολεκτικά τελευταία ώρα των μεταγραφών.
 
Η απόκτηση του Ρινκόν δεν αλλάζει την πρόθεση της Γιουβέντους να αποκτήσει και τον Αξέλ Βιτσέλ για το κέντρο. Ο 27χρονος Βέλγος διεθνής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο η "γηραιά κυρία" είναι έτοιμη να προσφέρει 6.000.000 ευρώ ώστε να τον αποκτήσει από τώρα.
 
Το πρόβλημα εντοπίζεται στην Τσέλσι, η οποία φέρεται να έχει μπει στο "κόλπο" της απόκτησής του, κατόπιν υπόδειξης του πρώην προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε. Ο Βιτσέλ είχε απορρίψει την αρχική επαφή με τους πρωτοπόρους της Premier League, ωστόσο τα πάντα κρίνονται από τις διαθέσεις της Ζενίτ.
 
ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση