«Παρά τις αντιξοότητες οι παίκτες έδειξαν κουράγιο…»

Για αντιξοότητες μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αφήνοντας όπως είπε στη κρίση των οπαδών όσα έγιναν στο ΓΣΠ.
 
«Εκ μέρους της Ομόνοιας θέλω να συλλυπηθώ ολόκληρη την οικογένεια της Σαπεκοένσε. Κάθομαι σε αυτό το τραπέζι και δεν θέλω να πω τι έγινε σήμερα στο γήπεδο. Το αφήνω στην κρίση όλων όσων το παρακολούθησαν είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση.
 
Μέχρι το 15΄ πατούσαμε καλά στο γήπεδο, φτιάξαμε μια πολύ καλή ευκαιρία και δείξαμε ότι θα βάζαμε δύσκολα στο ΑΠΟΕΛ. Είναι δύσκολο να συνεχίζεις με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρά τις αντιξοότητες οι ποδοσφαιριστές έδειξαν κουράγιο μέσα στο γήπεδο.
 
Ο Παναγή δέχθηκε ένα χτύπημα, έπρεπε να γίνει αλλαγή αλλά έδειξε κουράγιο και συνέχισε. Κουράγιο έδειξε ολόκληρη η ομάδα. Όσον αφορά τον κόσμο ήταν εξαιρετικός, ακόμα και μετά το 3-0 ήταν δίπλα μας και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ και  ελπίζω να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό που έγινε σήμερα».  

Δειτε Επισης

Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ
Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με βάση κάποια συγκεκριμένα πράγματα»
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Τα ντέρμπι και οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για τον πρωταθλητή και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ
Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ-«Έχουμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα»