Δημητρίου: «Κομάντος διαιτητές, παιχνίδι φιάσκο»

Πήρε το λόγο προτού του γίνει ερώτηση και εξαπέλυσε βαριούς χαρακτηρισμούς για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου. «Η μόνη τακτική του ΑΠΟΕΛ είναι αυτή για την οποία φώναζε και ο Απόλλωνας και φωνάζουν όλοι»
 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Δεν αξίζει να σχολιάσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι φιάσκο. Άλλο ένα φιάσκο. Τι να αναλύσουμε. Οφείλουν όλοι όσοι ασχολούνται να ξέρουν τους κανονισμούς και όχι μόνο οι διαιτητές. Ο κανονισμός έχει αλλάξει από το Καλοκαίρι. Όταν υπάρχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα ο παίκτης, είναι κίτρινη. Ας ανοίξουν τα βιβλία όλοι. Η φάση άλλαξε το παιχνίδι. Αλλιώς θα το παλεύαμε».
 
Ο Πιέρος έπεσε τάκλιν στον Παναγή, τίποτα. Τρίτο γκολ οφσάιντ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 3-0 πίσω με δυο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν και μια αποβολή που δεν υπήρχε. Ποια τακτική υπεροχή του ΑΠΟΕΛ; Μα τι λέμε; Αν αυτά εννοούμε ως τακτική τότε ναι ήταν πετυχημένη η τακτική».
 
Παίζαμε την ίδια ώρα με το «Ελ Κλάσικο» στην Ισπανία. Φαντάζομαι το θέαμα που απόλαυσαν οι Κύπριοι φίλαθλοι δε θα το δουν ποτέ στην Ισπανία και μας ζηλεύουν. Γιατί να το κρατάν εκεί; Έχει ρόστερ και ποιότητα. Οι κ.κ. και Νικολάου έκαναν πράγματα και θαύματα. Κομάντος. Είμαστε σίγουροι πως θα ανταμειφθούν. Αυτό το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ. Παίχθηκαν μόνο 16 λεπτά. Υπάρχει και μια φάση για σεμινάρια για το πέναλτι που δόθηκε και ακυρώθηκε. Εμείς τα δικά μας λάθη θα τα δούμε. Δε θα τα κρύψουμε κάτω από το χαλί. Μπορούσαμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ πολύ καλύτερα. ».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»