«Θέμα των άλλων ομάδων αν μας βάζουν στο στόχαστρο για τη διαιτησία»

Στον «Άστρα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σχετικά με τα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και την Ομόνοια.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ δεν χαρακτήρισε κανένα τρελό σε καμία δημόσια τοποθέτηση. Είναι απόλυτο δικαίωμα της Ομόνοιας να εκφράζει τις θέσεις της, είναι απόλυτα σεβαστές. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αναφέρεται σε τέτοιους χαρακτηρισμούς όταν μια ομάδα θέλει να τοποθετηθεί.
 
Όσον αφορά στις αναφορές της ανακοίνωσης που χαρακτηρίζονται από την Ομόνοια ως ψευδείς, είναι και θέμα των ίδιων των δημοσιογράφων που ήταν στο γήπεδο να αναφέρουν αν συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης ανάλωσε περισσότερα από 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας συνεχώς τις θέσεις της Ομόνοιας και καλώντας να πάρουν θέση και να μην φοβηθούν λες και έχει απειλήσει οποιοσδήποτε τους δημοσιογράφους αν θέλουν να πάρουν θέση. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μιλήσαμε με κανένα δημοσιογράφο για να του υποδείξουμε οτιδήποτε.
 
Σε ότι αφορά το σημείο της ανακοίνωσης από πλευράς Ομόνοιας ότι η οικονομική καταστροφή ήταν ότι καλύτερο έτυχε του ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ έχει τοποθετηθεί στην ανακοίνωση του και αναφέρει ότι αυτή η αντίληψη της Ομόνοιας είναι και απόρροια του ότι δεν έχει επιτυχίες τα τελευταία 23 χρόνια. Πότε επήλθε η οικονομική καταστροφή, μετά το 2009/10; Άρα να μην συγχύζονται, να κρατούν την ισορροπία που πρέπει για να αναφέρονται στα πραγματικά στοιχεία που αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
 
Όσον αφορά στο θέμα της διαιτησίας δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε άλλο. Εκφράσαμε την θέση μας όσον αφορά τον κανονισμό και απ' εκεί και πέρα όσον αφορά στην θέση των ΜΜΕ και των αναλυτών φάσεων, αυτό είναι πρόβλημα της Ομόνοιας και των ΜΜΕ».
 
Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο στόχαστρο για θέματα διαιτησίας για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα: «Το αν είμαστε στο στόχαστρο είναι θέμα των άλλων ομάδων να το αιτιολογήσουν. Και εμείς εκφράσαμε τις δικές μας θέσεις όταν έγιναν λάθη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ».
 
Για τη διαιτησία του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση σε ένα καταφανέστατο πέναλτι και μέσα στο πλαίσιο του κανονισμού να αποβάλει τον παίκτη της Ομόνοιας».
 
Για τον κανονισμό: «Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι να τελειώνει η κουβέντα. Αν δεν μας αρέσει η θέση των αρμοδίων τότε θα συνεχίσουμε; Ο κανονισμός ερμηνεύεται όπως είναι. Επιτέλους οι αρμόδιοι που είναι υπεύθυνοι για να εκπαιδεύουν τους διαιτητές, ας τοποθετηθούν για να τελειώνει η κουβέντα. Οι υπεύθυνοι στην Κύπρο και στην UEFA ας τοποθετηθούν επιτέλους να μας πουν τι είναι σωστό και τι λάθος».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου