ΑΠΟΕΛ: Με Καρλάο πάει για πρωτιά

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ με την τελευταία προπόνηση. Ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», Τόμας Κρίστιανσεν, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας με τον Καρλάο να συμπεριλαμβάνεται κανονικά.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
 
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο ΓΣΠ.
 
Ο κ. Christiansen ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού (20:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.
 
Αποστολή:
 
Pardo, Waterman, Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Carlao, Ιωάννου, Μερκής, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Orlandi, Bressan, Σωτηρίου, De Camargo.
 
Νέα προπόνησης:
 
Στη σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά εκτός του Lago που ακολούθησε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης