Το… χύσιμο βαθμών του Απόλλωνα και τα σαρδάμ της Μακρυγιάννη (video)

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων διάβασε ή μάλλον προσπάθησε να διαβάσει στην πρωινή εκπομπή του Άλφα η Δήμητρα Μακρυγιάννη.
 
Η συμπαθέστατη παρουσιάστρια στην προσπάθεια της να μεταφέρει τις αθλητικές ειδήσεις έκανε αρκετά σαρδάμ αποδεικνύοντας ότι η σχέση της με το ποδόσφαιρο δεν είναι και η καλύτερη.
 
Αποκορύφωμα των σαρδάμ της Δήμητρας Μακρυγιάννη είχε να κάνει με το… χύσιμο βαθμών του Απόλλωνα, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γελόκλαμα μόλις αντιλήφθηκε το λάθος της και τον παρουσιαστή της εκπομπής Παναγιώτη Δημόπουλο να προσπαθεί μάταια να συνεχίσει την ανασκόπηση του Τύπου.
 
Δείτε εδώ τα βίντεο με τα σαρδάμ της Δήμητρας Μακρυγιάννη
 
 

Δειτε Επισης

Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα