Αν έχεις τύχη... παντρεύεσαι! (video)

Έχουμε δει αρκετές πρωτότυπες προτάσεις γάμου στο παρελθόν εν ώρα αγώνα. Αυτό που έγινε στη Minnesota στον αγώνα με τους Spurs (νίκη με 105-91 για το San Antonio)  δεν το έχουμε ξαναδεί όμως.
Ένας τύπος λοιπόν άφησε (εν μέρει) στην... τύχη τη δυνατότητα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Πώς; Οργανώνοντας μία από τις πλέον πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουν γίνει.
Με τους Wolves να είναι και αυτοί στο... κόλπο, η κοπέλα του παλικαριού επιλέχθηκε για να κατέβει στο παρκέ για ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια που γίνονται στο ΝΒΑ στα τάιμ-άουτ των αγώνων. Το παιχνίδι που παίχτηκε λοιπόν έμοιαζε με το αντίστοιχο «Μεγάλο παζάρι» που βλέπαμε κάποτε στη χώρα μας. Δύο συμμετέχοντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, καλούνταν να επιλέξουν ανάμεσα από τρία κουτιά για να κερδίσουν κάποιο δώρο, με ένα από τα τρία κουτιά να μην έχει τίποτα.
Πρώτος λοιπόν επέλεξε ο άνδρας, ο οποίος επέλεξε το κουτί Νο3, μέσα στο οποίο υπήρχε μία φανέλα του Zach LaVine. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε, αν θέλει να το αλλάξει με το κουτί Νο1, απάντησε αρνητικά. Και μετά ήρθε η σειρά της κοπέλας. Και επέλεξε το κουτί Νο2. Και από μέσα βγήκε το αγόρι της με ένα δακτυλίδι κάνοντάς της πρόταση γάμου μέσα σε αποθέωση! Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν, αν η κοπέλα (ή ακόμα χειρότερα το παλικάρι που επέλεγε πριν από αυτήν) διάλεγε το κουτί Νο2. Η πρόταση πάντως έγινε δεκτή. Δείτε το σχετικό βίντεο!

Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ