Η μεγάλη επιστροφή του Λέτο

Ο αγαπημένος Αργεντινός των οπαδών του Τριφυλλιού έρχεται στην Αθήνα! Παρά την εμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/2), λίγο πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Σεμπαστιάν Λέτο εξασφάλισε την αποδέσμευση του από την Κατάνια και είναι ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Ενδεικτικό της επιθυμίας του Αργεντινού να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα είναι ότι για δεύτερη φορά σε μία ημέρα, "χάρισε" χρήματα στην Κατάνια από τα οφειλόμενα και αποδέχτηκε την αποπληρωμή του σε έναν μακροχρόνιο διακανονισμό. Το ιταλικό club, μπροστά στην προοπτική να διατηρήσει τον Αργεντινό και να τον πληρώνει χωρίς να τον υπολογίζει, συναίνεσε και έτσι επιτεύχθηκε ο συμβιβασμός!

Περιχαρής, ο Αργεντινός ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευτυχή κατάληξη, ενώ ο ατζέντης του κατέθεσε άμεσα το έγγραφο στην ιταλική ομοσπονδία, προκειμένου ο πελάτης του να προλάβει τη διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Λέτο αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (2/2), ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ρυθμίσει τους όρους της συνεργασίας του με την ΠΑΕ. Εφόσον τα αποτελέσματα του check up δεν κρύβουν εκπλήξεις, τότε στα υπόλοιπα ζητήματα δεν πρόκειται να προκύψει διαφωνία λόγω της προεργασίας που έχει προηγηθεί.
  

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League