Στην κορυφαία ενδεκάδα της Σούπερ Λίγκα ο Νίκολας Μαρτίνες

Τα 40του χρόνια γιόρτασε ο ΠΣΑΠ με τη διεξαγωγή της 34ης γιορτής του ποδοσφαιριστή. Όπως κάθε χρόνο σε αυτή τη βραδιά τον πρώτο λόγο είχαν οι πρωταγωνιστές της περσινής περιόδου, ενώ υπήρξαν και πολλές ειδικές βραβεύσεις.

Η πρώτη από αυτές αφορούσε δύο ποδοσφαιριστές που κρέμασαν τα παπούτσια τους πριν από λίγους μήνες. Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Άγγελος Χαριστέας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο με τους Γιώργος Καραγκούνη και Ντέμη Νικολαΐδη να τους βραβεύουν.

Ο "Κατσούρ" τόνισε: "Ήταν τιμή μου που με βράβευσαν δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές να στηρίζουν τον ΠΣΑΠ και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο όπου πιστεύω ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα". Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας δήλωσε: "Είναι χαρά και τιμή που με τιμούν πρώην συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα. Περάσαμε ωραία χρόνια με αυτά τα παιδιά και φέραμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάει μπροστά και τα παιδιά που θα βραβευθούν σήμερα να συνεχίσουν έτσι και την επόμενη χρονιά".

 

Από τις υπόλοιπες ειδικές βραβεύσεις ξεχώρισαν αυτή του Χρήστου Τασουλή με το βραβείο Fair Play για την ενέργεια του κατά τη διάρκεια κρίσιμου αγώνα της ομάδας του Πανιώνιου με την Κέρκυρα. Ο ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 80ο λεπτό έβγαλε την μπάλα άουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε δύο παίκτες της Κέρκυρας την ώρα που η ομάδα του ήταν στην επίθεση.

Η επόμενη βράβευση στην οποία αξίζει να σταθούμε είναι αυτή στον Ιωάννη Αλεξίου, ως κοινωνικό πρότυπο, για την αφοσίωση στην οικογένειά του και το ποδόσφαιρο, καθώς αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία λόγω ελλείψεως ασφαλιστικής κάλυψης για τα μέλη της οικογένειάς του. Μαζί του θα βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της Ίρντιγκεν Aγησίλαος Κουρκουδιάλος για τη στήριξη του στον Ιωάννη Αλεξίου και την οικογένεια του.  
Θριάμβευσαν ΠΑΣ, Ολυμπιακός και Καλτσάς

Σε ό,τι αφορά τα βραβεία που δόθηκαν για τους κορυφαίους της περσινής περιόδου στη Super League εκείνοι που πήραν τα περισσότερα βραβεία προέρχονταν είτε από τον Ολυμπιακό είτε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Πετράκης κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή, ενώ βραβεύτηκαν επίσης οι Μάρκος Βελλίδης και Χάρης Χαρίσης. Ο "Τσόρι" Ντομίνγκες αναδείχτηκε ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ενώ ως κορυφαίος Έλληνας, ο Νίκος Καλτσάς.
 
* Ομάρ, Ντομίνγκες και Μαζουακού: Τρεις από τους τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν οι:

Τερματοφύλακας: Μάρκος Βελλίδης

Δεξί μπακ: Ομάρ Ελαμπντελαουΐ

Αριστερό μπακ: Αρτούρ Μαζουακού

Σέντερ μπακ: Στάθης Ταυλαρίδης

Σέντερ μπακ: Δημήτρης Σιόβας

Μέσος: Κάρλος Ζέκα

Μέσος: Αλεχάντρο Ντομίνγκες

Μέσος: Νίκο Μαρτίνες

Μέσος: Κλέιτον Σίλβα

Επιθετικός: Νίκος Καρέλης

Επιθετικός: Χερόνιμο Μπαράλες
 

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League