Aποκλείστηκε ο Παγδατής

Αυτή τη φορά το υπομονετικό και παθητικό παιχνίδι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τον Μάρκο Παγδατή ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 σετ απ'τον Μάρτιν Κλιζάν στο 2ο γύρο του ABN AMRO World Tennis Tournament και αποκλείστηκε στο Ρότερνταμ. 

Ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να δώσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφάν στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ.

Το Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έπιασε καλή απόδοση και γνώρισε φυσιολογική ήττα με 6-3, 6-2 απ'τον πιο επιθετικό, πιο αποτελεσματικό και με πιο καθαρά χτυπήματα Μάρτιν Κλιζάν, στο πρώτο βραδινό παιχνίδι της Παρασκευής στο 500αρι Ολλανδικό τουρνουά.

Ο 30χρονος Κύπριος ήταν προβλέψιμος, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη ενώ δεν βρέθηκε και σε καλή ημέρα το σερβίς του, με τον Μάρτιν Κλίζαν να κυριαρχεί από τη βασική γραμμή με το γεμάτο πρωτοβουλίες επιθετικό του παιχνίδι.

Ο 26χρονος Σλοβάκος, Νο43 στον κόσμο, κατάφερε να απαντήσει άμεσα και στα δύο break με τα οποία ξεκίνησε το ματς ο Παγδατής, πετυχαίνοντας το καθοριστικό break στο 8ο game (5-3), σερβίροντας στη συνέχεια για το προβάδισμα στα σετ.

Το πολύ γρήγορο break του Κλίζαν στο εναρκτήριο game του 2ου σετ (1-0), έδωσε επιπλέον αέρα στον αριστερόχειρα άσο ο οποίος ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 70 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court του Ahoy Rotterdam.

Στους "8", ο Κλίζαν θα αντιμετωπίσει τον υπερφορμαρισμένο Ρομπέρτο Μπαουτίστα που συνέχισε την αήττητη πορεία του στο tour, προερχόμενος από τον τίτλο στη Σόφια.

Ο 27χρονος Ισπανός, νωρίτερα, επικράτησε δύσκολα 4-6, 6-2, 6-4 του Γίρι Βέσελι και θα αγωνιστεί στον 4ο προημιτελικό του για φέτος.

Νίκη και για το Νο8 του ταμπλό, Βίκτορ Τροίτσκι με 7-6(5), 6-2 απέναντι στον ανερχόμενο Νοτιοκορετάτη, Χίον Τσουνγκ ενώ ο Μαχού ήταν ο νικητής στο γαλλικό εμφύλιο επικρατώντας με 7-5, 6-2 του Ζέρεμι Σαρντί.
Πηγή: www.tenni24.gr
 

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του