Έτοιμη για τη χρήση video replay η Μπουντεσλίγκα

Την Πέμπτη (11/2) το ΔΣ της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συνεδρίασε στην Φρανκφούρτη και πέρασε ομόφωνα την απόφαση της χρήσης video replay, προκειμένου να εφαρμοστεί στα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα τα επόμενα δύο χρόνια.

Η γερμανική λίγκα θα υποβάλλει τώρα αίτηση μαζί με την FIFA, με σκοπό να συμμετάσχει στην πιλοτική φάση της χρήσης video replay, εφόσον όμως το εγκρίνει η IFAB (International Football Association Board - Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο) στο επόμενο ετήσιο συνέδριο της στις 5 Μαρτίου, στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Η χρήση του replay ουσιαστικά θα έρθει να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη διαιτητική ομάδα κάθε αγώνα, με στόχο την αποφυγή λανθασμένων αποφάσεων.

Πριν έρθει σε λειτουργία η πιλοτική φάση θα προηγηθούν εντατικές διεργασίες. Εκτός από τα διαδικαστικά, υπάρχουν στο τραπέζι κι άλλα ανοικτά ζητήματα, όπως ο συντονισμός και η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για την κατανομή του κόστους και η εκπαίδευση των υποψηφίων για τον χειρισμό του συστήματος.  
 

Δειτε Επισης

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες
Κοντά σε συμφωνία Γιουβέντους και Τζόναθαν Ντέιβιντ
Η Μονακό πήρε τον Ανσού Φατί από τη Μπαρτσελόνα
Ο Μέσι ετοιμάζεται να πάρει αποφάσεις-Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του;
Στη ΝΕΟΜ συνεχίζει τη καριέρα του ο Λακαζέτ
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ματέο Ρουγγέρι
Ο Γκιρασί έστειλε την Ντόρτμουντ στα προημιτελικά
Tα αστέρια της βασίλισσας έλαμψαν και η Ρεάλ πέρασε στα προημιτελικά
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί