«Πόλεμος» αιωνίων για Ντε Βινσέντι

Νωρίς άρχισε το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ με αφορμή τον Ντε Βινσέντι. Η διοίκηση της Ομόνοιας, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου Ανδρέα Δημητρίου κάλεσε τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσει τον Αργεντινό επιθετικό για εξύβριση του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.
 
Δήλωση Δημητρίου
«Ο Μπαντιμπάγκα τιμωρήθηκε επειδή είπε τη λέξη stupid. Από χθες βλέπουμε ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο, όπου δείχνει ποδοσφαιριστή να βρίζει από κοντινή απόσταση τον διαιτητή. Είναι φάση που καταγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο στον τηλεοπτικό φακό. Εμείς αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα. Αναμένουμε από τα ΜΜΕ να αναδείξουν το θέμα με τον ίδιο τρόπο να ανέδειξαν το θέμα με τον δικό μας ποδοσφαιριστή. Αυτό, το διαχωρίζουμε από το αυριανό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να προτρέξει κάποιος. Ας το απομονώσουμε. Περιμένουμε όμως να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα».
 
Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήταν άμεση, με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριο Πετεβίνο να κάνει λόγο για ευαισθησία της Ομόνοιας, η οποία εξαντλείται μέσα στη δική της λογική
 
Δήλωση Πετεβίνου
«Είναι γνωστή η ευαισθησία της Ομόνοιας η οποία εξαντλείται μέσα στη δική της λογική. Έχει εξισώσει δύο περιπτώσεις εντελώς διαφορετικές. Η περίπτωση Ντε Βινσέντι δεν είναι ξεκάθαρη και δεν αναφέρεται στο διαιτητή. Ο Μπαντιμπάγκα πήγε απευθείας στον βοηθό και τον έβρισε. Όσον αφορά την ευαισθησία της Ομόνοιας, δεν πρέπει να εξαντλείται σε τέτοιες υποψίες. Πρόσφατα έχουμε δει πανηγυρισμούς δύο ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, του Σκέμπρι και του Μπαντιμπάγκα που ήταν προκλητικοί. Μετά το γκολ-πέναλτι πανηγύρισαν μπροστά από την αντίπαλη κερκίδα. Θα ήταν ορθότερο, όταν επικαλούμαστε τέτοιες λογικές να τις εξυπηρετούμε στον απόλυτο βαθμό».
 

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν