«Καθάρισε» από το 26’

Πίσω της άφησε την ήττα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο η ΑΕΛ, η οποία με μεγάλη ευκολία κέρδισε με το ευρύ 4-0 την Δόξα στο ντεμπούτο του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους γαλαζοκίτρινους, που μάζεψαν τρεις σημαντικούς βαθμούς, έχοντας πλέον 25 βαθμούς ως βαθμολογικό απολογισμό, πλησιάζοντας τη σημερινή αντίπαλό (7η θέση) τους στον ένα βαθμό.

Η πρώτη παραβίαση της εστίας του Χατζηφραγκίσκου έγινε στο 7’ όταν ο Σαρδινέρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και με σουτ πέτυχε το 1-0. 
 
 


Η Δόξα στη μοναδική της αντίδραση, στο 23’, βρήκε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λόπεθ, ενώ στη συνέχεια της φάσης δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι για κράτημα του Αντράντε στον Αγκινάλντο.
 
Αντιθέτως, στην εξέλιξη της φάσης ο Ντεγκρά πήρε την μπάλα και έκανε αμέσως το γέμισμα προς τον Πίεχ, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Λεμεσού (2-0) στο 24’.
 
Δύο λεπτά αργότερα (26’) τα πανηγύρια εντάθηκαν, με τον Πίεχ να μετατρέπεται σε δημιουργό και να δίνει στον Σαρντινέρο, το πλασέ του οποίου βρήκε το δοκάρι. Στην επιστροφή ο Οχένε από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.
 


Από εκεί και πέρα, όπως αποδείχθηκε και στην πράξη, ο αγώνας απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. To ζητούμενο ήταν που θα σταματούσε το σκορ. Στο 74’, μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Χατζηφραγκίσκου, ο Αγκάνοβιτς βρήκε ευκαιρία να κάνει το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το τέταρτο τέρμα για την ομάδα της Λεμεσού ήρθε στο 77’ με τον Φέλτσερ να πασάρει στον Μέσκα, ο οποίος με ιδανικό πλασέ σχημάτισε το τελικό 4-0, ενώ στο 88' ο Εντμάρ έκοψε προ της γραμμής το πλασέ του Στεπάνοβιτς.



Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σιέλης, Κουταντέρ, Αιρόσα, Πίεχ, Αντράδε, Σοάρες, Σαρνδινέρο, Αγκάνοβιτς, Οχένε.
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Λόπες, Κένιντι, Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφάνα, Λεάντρο, Αγκουινάλντο.
Σκόρερ: Σαρδινέρο 7', Πίεχ 24', Οχένε 26', 77' Μέσκα
Κίτρινες: Σιέλης, Σοάρες
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α’ Βοηθός: Αθηνόδωρος Ιωάννου
Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου
4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής: Μιχάλης Παπαβαρνάβας

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν