Τα καλύτερα τέρματα της 23ης αγωνιστικής (video)

Το δεύτερο τέρμα του Ντίμιταρ Μακρίεφ της Νέας Σαλαμίνας σε βάρος της ΕΝΠ αναδείχτηκε σε κορυφαίο της 23ης αγωνιστικής. Ο Βούλγαρος επιθετικός σκόραρε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και το τέρμα αυτό, ήταν το 14ο του στο Πρωτάθλημα Cyta.

Το πρώτο τέρμα του Εφραίμ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια και το τέρμα του Πίεχ της ΑΕΛ κόντρα στη Δόξα συμπληρώνουν την καλύτερη τριάδα τερμάτων της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Κάθε αγωνιστική,  επιλέγονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και παρουσιάζονται από το Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας τα τρία καλύτερά τέρματα που σημειώθηκαν στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας. 

Η επιλογή γίνεται λαμβάνοντας υπόψη κάποια κριτήρια όπως, το βαθμό δυσκολίας που είχε η επίτευξη του τέρματος, κατά πόσον ήταν θεαματικό, αν προηγήθηκε όμορφη ομαδική προσπάθεια κλπ.
 

Δειτε Επισης

Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή