Ισοπαλία με χαμένη την Ένωση

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της κάτω ζώνης που έγινε στο Δασάκι της Άχνας μεταξύ του Εθνικού και της Ένωσης.
 
Αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερη ευχαριστημένη την ομάδα του Εθνικού, καθώς η Ένωση βρίσκεται σε πιο δυσμενή βαθμολογικά θέση. 11ος με 23 βαθμούς ο Εθνικός, ενώ η Ένωση παρέμεινε προτελευταία με 20 και η προσπάθεια της για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού δυσκολεύει.
 
Κακό πρώτο μέρος
Κλειστό παιχνίδι στο οποίο επικράτησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες μεταξύ των παικτών ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου στο Δασκάκι. Η Ένωση είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Μπούντιμιρ να περνά λίγο δίπλα από την κάθετη δοκό του Μπογκαντίνοφ. Στην πιο καλή στιγμή του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, ο Μπαραμπάτζε δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Σαντίνι σε τετ-α-τερ στέλνοντας την μπάλα έξω.
 
Μάχες και ατυχία Εθνικού
Όπως άρχισε το πρώτο μέρος άρχισε και το δεύτερο με τον Μάριο Μπούντιμιρ να απειλεί στο ξεκίνημα και τον Μπογκαντίνοφ να λέει όχι. Στο 63α ο Εθνικός έχασε κραυγαλέα ευκαιρία με τον Κότο Παγές να σημαδεύει το δοκάρι
 
Πιο απειλητική η Ένωση
Με δύο αλλαγές παρατάχθηκε η Ένωση με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.  Ο Πάρπας πήρε τη θέση του Τσιακλή και ο Σβόγιτς αντικατέστησε τον Κοσμά, ο οποίος έπαιξε σε ελευθέρα ρόλο και ο Μπάουμαν οπισθοχώρησε σε ρόλο αμυντικού χαφ. Μόλις στο 47’ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ, με τον Σαλάι να σεντράρει από αριστερά και τον Μπούντιμιρ να κάνει την ωραία προβολή, αναγκάζοντας τον Μπογκαντίνοφ σε φοβερή επέμβαση.
 
Δοκάρι ο Εθνικός
Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 62’ τις ευκαιρίες με τον Κότο Παγιές από αριστερά να συγκλίνει και να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω. Η Ένωση άρχισε να γίνεται πιο επιθετική με τον Τουγκάρα από δεξιά, φτιάχνοντας προϋποθέσεις αλλά όχι ευκαιρίες μέχρι και το 80'.
 
Κλασσική ευκαιρία στο φινάλε
Την ευκαιρία του αγώνα έχασε στο 86’ ο Εθνικός. Ο Κότο Παγές έφυγε στην πλάτη της άμυνας πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Σαντίνι, ωστόσο ο Πιερέττης με υπερπροσπάθεια έδιωξε την μπάλα προτού περάσει την τελική γραμμή.
 
Ταυτότητα αγώνα
Εθνικός Άχνας (Ντανίλο Ντόντσιτς): Μπογκαντίνοφ, Κυριάκου, Έβερτον, Μιράντα, Ατάντα, Αράμπαλ, Πιντσέλι, Πράκερ, Ντε Βρίισε, Κότο Παγιές, Μπαραμπάτζε.
 
Παραλίμνι (Ρόνι βαν Χενέουχντεν): Σαντίνι, Τσιακλής, Βαλλιάνος, Μπόγιοβιτς, Πιερέττης, Μπούκορατς, Μπάουμαν, Κοσμά, Τουγκάρα, Σαλάι, Μπούντιμιρ.
 
Σκόρερ:
 
Κίτρινες: Κυριάκου, Έβερτον (6η) / Κοσμά, Μπούκορατς

Γήπεδο: Δασάκι
 
Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου
 
Α' Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου
 
Β' Βοηθός: Παύλος Γεωργίου
 
4ος: Χαράλαμπος Σκαπούλλης
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα