Ο εμφύλιος «μικραίνει» κι άλλο την Ομόνοια

Η χρόνια διαμάχη των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας με τη διοίκηση του σωματείου φούντωσε κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Οι αποδοκιμασίες 15-20 ατόμων στην αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στην Πάφο μεσοβδόμαδα για τον αγώνα κυπέλλου, έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά. Η Θύρα 9 κατηγορεί έμμεσα τη διοίκηση της Ομόνοιας ότι έδωσε εντολή στην Αστυνομία να προχωρήσει σε εξονυχιστική έρευνα στο οίκημα του συνδέσμου, ενώ η διοίκηση της Ομόνοιας άφησε υπονοούμενα ότι οι οργανωμένοι οπαδοί απείλησαν ποδοσφαιριστές μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ακολούθησαν η φραστική επίθεση στον πρόεδρο του συμβουλίου Δώρο Σεραφείμ, με τη διοίκηση να απαντά άμεσα ότι θα προχωρήσει σε διαγραφή μελών, οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους προσβάλουν την Ομόνοια, απαγορεύοντας τους συνάμα την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Η Θύρα 9 χαρακτήρισε φασιστική την απόφαση της διοίκησης κατηγορώντας την ότι σπέρνει τη διχόνοια.
 
Ένα σωματείο που πέρασε τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής και είναι αναγκασμένο να πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος για αρκετό καιρό ακόμη, κινδυνεύει να χάσει ότι πιο πολύτιμο έχει. Τον κόσμο του. Οι φίλοι της Ομόνοιας απέδειξαν πολλάκις ότι αγαπούν παθολογικά την ομάδα τους. Οργανωμένοι και μη. Η διοίκηση των «πρασίνων» πιστώνεται το οικονομικό νοικοκύρεμα του σωματείου, όμως οι πεπαλαιωμένες τακτικές που χρησιμοποιεί σε διάφορα θέματα την εκθέτει προς τα έξω με αποτέλεσμα να αδικεί το ίδιο της το έργο. Δεν νοείται η Ομόνοια σε ντέρμπι αιωνίων να ξεπερνά μετά βίας τα χίλια εισιτήρια. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όσοι διοικούν το λαοφιλές σωματείο είναι ότι δεν έχουν ξενερώσει μόνο οι 100-200 της Θύρας, αλλά η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου.
 
Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια έχει μικρύνει πολύ ως ομάδα. Το μόνο που θυμίζει το μεγαλείο της είναι το τριφύλλι στη φανέλα και ο κόσμος. Αν τον χάσει (και) αυτόν, απλά θα είναι ιστορία…
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα