Κετσπάγια: «Η αχαριστία σε αυτόν τον τόπο…»

Χειμαρρώδης ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης.
Αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Με όσα γίνονταν εντός κι εκτός γηπέδου δεν ήταν εύκολο πράγμα η νίκη, αλλά την άξιζαν οι παίκτες μου, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Σίγουρα μπορούσαμε, όπως πήγε το α’ μέρος, να δεχτούμε γκολ, αφού για 10-15 λεπτά δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Μετά όμως πιέσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου, είχαμε σοβαρό προβάδισμα στο ημίχρονο, στο ξεκίνημα της επανάληψης πάλι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεχτήκαμε γκολ, αλλά μετά ισορροπήσαμε και είχαμε κι εμείς ευκαιρίες για γκολ».
Ακολούθως ο Κετσπάγια δεν άφησε ασχολίαστη και την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε: «Υπήρχαν και εξωαγωνιστικά δυστυχώς. Ό,τι και να κάνουν όμως ορισμένοι, η ιστορία δεν ξεγράφεται. Δυστυχώς η νοοτροπία στην Κύπρο είναι ότι, όταν ένας άνθρωπος πετυχαίνει, προσπαθούσαμε να τον ρίξουμε. Μέχρι κι αυτοί που τους κάναμε να ακουμπήσουν το όνειρο. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα. Ό,τι καλό έχουν να θυμούνται, είναι αυτό που κάναμε εμείς, κι αυτό είναι το ευχαριστώ τους. Αυτή η αχαριστία δεν περιγράφεται, είναι -κατά τη γνώμη μου- το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου. Δυστυχώς, σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει εκτίμηση. Την άλλη εβδομάδα πάλι εγώ και οι άλλοι προπονητές δίνουμε εξετάσεις. Σε ποιους; Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται όμως, βλέπουμε μπροστά».
  

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα