Ντ'Αμπρόζιο, ο πρώτος Ιταλός σκόρερ της Ίντερ!

Μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στις έδρες των Ελλάς Βερόνα (3-3) και Φιορεντίνα (1-2), η Ίντερ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-1 της Σαμπντόρια το βράδυ του Σαββάτου στο “Giuzeppe Meazza”.
Το ματς μάλιστα αυτό είναι «συλλεκτικό» για τους Μιλανέζους καθώς άνοιξε το σκορ ο Ντανίλο Ντ'Αμπρόζιο και έγινε έτσι ο πρώτος Ιταλός ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στη φετινή Serie A.
Τα προηγούμενα 66 γκολ της Ίντερ για το πρωτάθλημα τα είχαν σημειώσει μόνο ξένοι και ο τελευταίος Ιταλός που είχε βρει δίχτυα για τους «νερατζούρι» ήταν ο Αντρέα Ρανόκια (στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κιέβο Βερόνα) στις 15 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ρανόκια να είναι μάλιστα αντίπαλος της Ίντερ το Σάββατο φορώντας τη φανέλα της Σαμπντόρια!
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς