Οι αντιδράσεις Πάμπου και Εμάνουελ

«Ήμασταν καλύτεροι στα δύο παιχνίδια» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέρδο Εμάννουελ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.
 
Πάμπος Χριστοδούλου: «Σε αυτά τα δυο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεχθήκαμε δυο γκολ σε δυο λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα κρατάμε περισσότερο την μπάλα και είχαμε τις ευκαιρίες. Τα παιδιά μπήκαν με πάθος και τακτική αλλά όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίκτυα δεν έχεις ελπίδες για πρόκριση όταν είσαι πίσω με 2 γκολ και απέναντι σου έχεις μιας πολύ καλή ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έδωσαν περισσότερα από αυτά που μπορούσαν και τους δίνω συγχαρητήρια. Εκεί που ρισκάραμε λίγο περισσότερο και θέλαμε να κάνουμε κάτι στην επίθεση ήρθε η κόκκινη κάρτα και εκεί για εμάς τελείωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και στον κόσμο που άρχισε να πιστεύει και επιστρέφει. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει και φέτος αλλά περισσότερο του χρόνου. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση και καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τώρα έχουμε σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό και θέλουμε νίκη για να ξεκαθαρίσουμε, να νιώσουμε πιο άνετοι και να δούμε το αύριο στην ομάδα».
 
Πέδρο Εμάνουελ: «Ήταν το δεύτερο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι λόγω του μειονεκτήματος της από το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε το πλάνο μας σε αυτό, μείναμε προσηλωμένοι σε αυτό και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχος της  μπάλας και στα δυο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος δεν τα καταφέραμε τόσο αλλά είχαμε 1-2 ευκαιρίες. Στην επανάληψη είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν δεχθήκαμε γκολ στα δυο παιχνίδια και είναι σημαντικό για εμάς. Θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση απόψε αλλά από αύριο στρέφουμε την προσοχή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι σημαντικό. Οι παίκτες δούλεψαν για την πρόκριση και τους δίνω ξανά τα συγχαρητήρια μου».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα